Орден од претседателот Иванов за Агенцијата за разузнавање

Loading...

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, вечер во Македонскиот народен театар со орден ќе ја одликува Агенцијата за разузнавање на Република Македонија.Агенцијата за разузнавање на Република Македонија се одликува по повод 20 години од основањето, а особено за својата дејност, како еден од основните сегменти на разузнавачко-безбедносниот систем на државата, во зачувувањето и јакнењето на суверенитетот, независноста и територијалниот интегритет на Република Македонија, соопштуваат од кабинетот на претседателот Иванов.Агенцијата за разузнавање на Република Македонија се одликува по повод 20 години од основањето, а особено за својата дејност, како еден од основнит

loading...
Loading...