ОРИГИНАЛНА СКРИЕНА КАМЕРА: На смрт ги преплашило куче маскирано во пајак!

Loading...

Тимот што стои зад Јутјуб каналот „SA Werdega“, одлучи да ги исплаши своите сограѓани на навистина уникатен начин.Имено, тие се сетиле да маскираат едно мирно куче во крајно одвратен пајак.
Замислете да налетате на толкав пајак.
Реакциите се урнебесни:Имено, тие се сетиле да маскираат едно мирно куче во крајно одвратен пајак.
Замислете да налетате на толкав пајак.
Реакциите се урн

loading...
Loading...