ОСКАР за мрзеливост: Мачор глуми дека е мртов само за да не оди во прошетка!

Манки е мачор кој треба да биде награден за својата глума. Изгледа тој ги смета прошетките за долги и здодевни, па секогаш кога сопственикот ќе му стави каиш за шетање, тој паѓа на земја.Да појасниме: овој мачор е полн со живот и енергија, сѐ додека сопственикот не дојде со каиш за шетање кој треба да му го закачи во пределот на грбот.
Тука настанува вистински циркус.
Манки одеднаш паѓа на земја и глуми дека е мртов. Тој до толку се внесува во својата глума. што дури и кога ќе го постават да стои на нозе, се струполува на земја и не мрда (освен опашот).

Овој крзнен и мрзелив мачор ги освои срцата на луѓето ширум светот, но и успеа многумина да насмее со својот перформанс. Веруваме дека ќе ве насмее и Вас.
Погледнете го Манки на дело:
Да појасниме: овој мачор е полн со живот и енергија, сѐ додека сопственикот не дојде со каиш за шетање кој треба да му го закачи во пределот на грб

Пронајдете не на следниве мрежи: