Осумнаесетгодишен тинејџер си го продал бубрегот за да плати долг за онлајн игри

Осумнаесетгодишен тинејџер си го продал бубрегот за да може да плати долг за онлајн игри. 
Момчето од Кина решило на илегален начин да го продаде својот бубрег на илегалниот пазар на човечки органи. 
Тој на интернет пронашол дилер со органи, со кој договорил состанок.Отишол на договореното место,каде што потпишат документ со кој ја превзема одговорноста за евентуална последица од операцијата. 
Тој воопшто не размислувал за здравствените последици од оваа операција, па легнал под скалперот на хирургот подземја. 
За среќа операцијата била успешна, а бубрегот на момчето бил бродаден за 6.500 американски долари. 
Кинеската полиција која била во потрага по банда продавачи на човечки органи, случајно дознала за овој неверојатен случај. Осумнаесетгодишен тинејџер си го продал бубрегот за да може да плати долг за онлајн игри. 

Пронајдете не на следниве мрежи: