Отиде предалеку! Ким Кардашијан ставила пирс на крајно необично место и започна нов моден тренд!

Ким Кардашијан  од секогаш била позната  по  поместувањето на  модните граници, но  се чини  дека овој пат  отишла предалеку.Познатата старлета  на социјалата мрежа Снепчет го претстави својот нов моден изум- приснг на нокти
Секако, се работи  за вештачки нокти, бидејќи  нејзините нокти не би можеле да издржат  повеќе дупки.
Ќе биде интересно  да видиме колку Ким ќе издржи со ваквите нокти бидејќи  е невозможно да се извршуваат секојдневните  обврски со  толкави „тегови“.
 Но, не се сомневаме  дека најпознатата сестра Кардашијан ќе пронајде решение за ваквото проблемче.

 
 Познатата старлета  на социјалата мрежа Снепчет го претстави својот нов моден изум- приснг на нокти
Секако, се работи  за вештачк

Пронајдете не на следниве мрежи: