Откако ја силувале, ја убиле и ја фрлиле во канал

Loading...

Студентка на возраст од дваесет години била силувана и убиена од група мажи, а потоа била фрлена во канал, известува полицијата во источна Индија. 
Тројца мажи се уапсени во врска со громорозното злосторство што го извршиле врз оваа студентка. Жртвата била силувана на градилиште,а а нејзиното тело е најдено со голем број повреди. Откако ја силувале, ја убиле и ја фрлиле во канал. По ова злосторство, стотици лица излегоа на улиците за да го изразат својот револт преку протест, поради се почестите силувања на жените од источна Индија. 
Разлутените демонстранти побараа од властите смртна казна за силувачите.Студентка на возраст од дваесет години била силувана и убиена од група мажи, а потоа била фрлена во канал, известува п

loading...
Loading...