Откинато првото јаболко традиционално од страна на Градоначалникот Стрезовски и г-ѓа Лујза Винтон од УНДП

Loading...

Откинато првото јаболко традиционално од страна на Градоначалникот Стрезовски и г-ѓа Лујза Винтон од УНДП на годинешниот Преспански Јаболкобер 2017 со кое официјалоно се означува почетокот на бербата на јаболка во преспанскиот крај на ден Крстовден.
Аирлија нека е!

Откинато првото јаболко традиционално од страна на Градоначалникот Стрезовски и г-ѓа Лујза Винтон од УНДП на годинешниот Преспански ЈаболкобеОткинато првото јаболко традиционално од страна на Градоначалникот Стрезовски и г-ѓа Лујза Винтон од УНДП на годинешниот Преспански Јаболкобер 2017

loading...