Откриен е изгледот на Galaxy S6?

Loading...

Новиот Galaxy S6 би требало да биде официјално презентиран кон крајот на идниот месец, а во јавноста не престануваат да се појавуваат информации околу изгледот или перформансите што би ни ги понудил. Оваа недела, се појавија неколку нови фотографии..Новиот Galaxy S6 би требало да биде официјално презентиран кон крајот на идниот месец, а во јавноста не престануваат да се појавуваат информации околу изгледот или перформансите што би ни ги понудил. Оваа недела, се појавија неколку нови фотографии…
 Повеќе на:gsm.mkНовиот Galaxy S6 би требало да биде официјално презентиран кон крајот на идниот месец, а во јавноста не престануваат да се појавува

loading...
Loading...