ОТКРИЕНО: Зошто мажите го сакаат аналниот секс?

Loading...

Најчесто е табу тема, а и на многу од жените не им е баш омилен…Но еве зошто мажите инсистираат на него…Еве некои од причините:
1. Затоа што аналниот секс е сеуште табу тема, па затоа уште повеќе интригира.2. Затоа што е честа појава во порно филмовите.3. Убедени се дека сите други имаат анален секс.4. Аналниот секс е целосен новитет и е многу необичен.5. Многу мажи се фасцинирани од женскиот задник.6. Ваквиот секс ги возбудува бидејќи ја имаат контролата.7. Наводно, сите нивни бивши сакале анален секс.Еве некои од причините:
1. Затоа што аналниот секс е сеуште табу тема, па затоа уште повеќе интригира.2. Затоа што е честа појава во

loading...
Loading...