Откриваме: За кого беше наменет статусот на Елена Петреска…

Loading...

Откриваме за кого беше наменет статусот на Елена Петреска!Нејзиниот статус беше наменет за нејзината помлада колешка Нина Јанева.
Нејзината колешка, не само што се пронајде во нејзиниот статус, туку и возврати на ист начин односно преку  статус на социјалната мрежа Фејсбук. Нина во ист стил ја нападна Елена.
Што и напиша Нина на Елена може да прочитате на следниот ЛИНКНејзиниот статус беше наменет за нејзината помлада колешка Нина Јанева.
Нејзината

loading...
Loading...