Ова е Македонката која „растури“ во Ѕвездите на Гранд

Маријана Мариангел од Скопје одржа лекција по пеење во Ѕвездите на Гранд. Со фантастичната изведба на „Бато„ од Калиопи, Маријана успеа да добие шест ѕвезди.Додека во баражот ја отпеа „Молитва„ од Марија Шерифовиќ. За жал, таа не успеа да продолжи во некоја наредна фаза, бидејќи според правилата на натпреварувањето таква шанса добиваат само по петмина кандидати од секоја емисија, иако овој пат од продукцијата најавија дека поради силната конкуренција и одличните кандидатки ќе направат исклучок.
Слушнете ја…Додека во баражот ја отпеа „Молитва„ од Марија Шерифовиќ. За жал, таа не успеа да продолжи во некоја наредна фаза, бидејќи според прави

Пронајдете не на следниве мрежи: