Ова е најсреќната поларна мечка која некогаш сте ја виделе!

Утринско скокнување во ледено ладна вода сигурно никому не му звучи забавно и примамливо, но оваа поларна мечка не би се сложила со тоа.Оваа бела поларна мечка се разбудила весела и полна со енергија, а убавото сончево време допринело уште повеќе за нејзината радост. Прво почнала да се валка по снегот, а потоа неколку пати скокнала во водата. Но, дури кога ја пронашла жолтата цевка почнува вистинската еуфорија.Оваа бела поларна мечка се разбудила весела и полна со енергија, а убавото сончево време допринело уште повеќе за нејзината радост. Прво почнала да

Пронајдете не на следниве мрежи: