ОВА е професијата која ќе биде НАЈПРОФИТАБИЛНА за неколку години!

Loading...

Последната прогноза на светскиот пазар на труд покажува дека за 20 години ќе има работа за околу милион пилоти и инженери.Последната прогноза на светскиот пазар на труд покажува дека за 20 години ќе има работа за околу милион пилоти и инженери.
Толкав број пилоти ќе бидат потребни бидејќи годишниот број на патници на подолги релации ќе порасне и тоа повеќе од двојно, на 2,5 милиони.
Во следните 20 години се зголемува потребата за околу 560 илјади нови пилоти и 540 илјади нови инженери кои ќе летаат и ќе ги одржуваат авионите.Последната прогноза на светскиот пазар на труд покажува дека за 20 години ќе има работа за околу милион пилоти и инженери.
Толкав број пило

loading...