Ова е талент – портрет за 90 секунди

Loading...

Британскиот сликар D.Westry за околу една минута прави неверојатен портрет. Погледнете го видеото, дознајте за што станува збор. Британскиот сликар D.Westry за околу една минута прави неверојатен портрет. Погледнете го видеото, дознајте за што ста

loading...