ОВА го може само Босанец: Скокна на глава во поток длабок 30 см!

Босанците сакаат да и пркосат на природата и да го тестираат познатото и прочуеното верување дека најтврда глава имаат токму тие!Едно момче од Босна одлучило да изведе скок за кои многумина не би ни помислиле а не би ни се одлучиле за истиот.
Ова момче има голема храброст бидејќи не е едноставно да се скокне во ваков плиток поток.
Погледнете…
Bosanac skocio na glavu u potok dubok 30 cm by ludodobolaЕдно момче од Босна одлучило да изведе скок за кои многумина не би ни помислиле а не би ни се одлучиле за истиот.
Ова момче има голема храб

Пронајдете не на следниве мрежи: