Ова момче го малтретирале на училиште се додека не го направи ОВА!

Loading...

Откако преживеал бројни малтретирања, Џош станал инспирација за младите кои какко него се мета на злоставување. Џош немилосрдно го малтретирале во старото училиште, а кога отишол во ново училиште имал шанса да запознае нови луѓе. 
Тогаш одлучил дека не сака да ја менува својата облека и однесување. Наместо тоа, се погрижил никој веќе да не го малтретира. 
Откако преживеал бројни малтретирања, Џош станал инспирација за младите кои какко него се мета на злоставување. Сега е инспиративен говорник и посетува училиште за да им помогне на сите дека кои се малтретирани.
Погледнете го видеото. 
 
 Џош немилосрдно го малтретирале во старото училиште, а кога отишол во ново училиште имал шанса да запознае нови луѓе. 

loading...
Loading...