Ова момче ќе го засакате на прв поглед. Особено кога ќе запее!

Loading...

Ова момче излезе на сцената, покажувајќи ја својата подготвеност да му покаже на жирито што знае и умее.Со својот шарм веднаш украде насмевки и аплауз од публиката.
Тој му се допадна на жирито на прв поглед, а кога почна да пее ги воодушеви сите со својот глас.
Се надеваме дека и вам ќе ви се допадне.
Погледнете го неговиот настап:Со својот шарм веднаш украде насмевки и аплауз од публиката.
Тој му се допадна на жирито на прв поглед, а кога почна да пее ги воодушеви си

loading...
Loading...