Ова момче не реагира на многу работи, но кога неговиот татко ќе почне да пее се случува НЕШТО НЕВЕРОЈАТНО!

Навистина е инспиративно да се види како љубовта на еден татко може да го мотивира неговиот болен син.Џејс Кореиа и неговиот син Џаред имаат посебна врска. Џеред е роден со неколку потешкотии, вклучувајќи церебрална парализа, епилепсија и мозочен удар кој го преживеал уште во стомакот на својата мајка. Поради тие работи тој не е чувствителен на многу работи околу него но апсолутно е неверојатно да се види како реагира кога неговиот татко ќе почне да пее.
Погледнете и споделете со пријателите…Џејс Кореиа и неговиот син Џаред имаат посебна врска. Џеред е роден со неколку потешкотии, вклучувајќи церебрална парализа, епилепсија и мозочен уд

Пронајдете не на следниве мрежи: