ОВА НА МНОГУМИНА НЕМА ДА ИМ СЕ ДОПАДНЕ: Убиецот на Тијана е префрлен…

Месарот од Сурчин, Драган Ѓуриќ (34), кој е осомничен за ѕверското убиство на 15 годишната Тијана Јуриќ е префрлен во Београд на вештачење. Тој  моментално е на набљудување, за да се утврди дали бил при свест за време на убиството,па минатата недела бил префрлен во Специјалната затворска болница во Београд.Ѓуриќ ќе го набљудува тим на неуропсихијатри и псхолози кои треба да проценат дали тој во моментот на злосторството бил при свест. 
По тоа ќе биде вратен во затворот во Суботица а наодите од вештакот ќе бидат доставени во судот.Ѓуриќ ќе го набљудува тим на неуропсихијатри и псхолози кои треба да проценат дали тој во моментот на злосторството бил при свест. 
По

Пронајдете не на следниве мрежи: