Ова не сте го виделе: Натпревар во секс „на суво“

Loading...

„Ова е славење на сексот. Водете љубов со невидлива личност или предмет“, изјави Крикс Тру, водителот на ова натпреварување.Дали некогаш сте слушнале за „воздушен секс“? Верувале или не, ова хоби во Америка доживеа неверојатен успех, а дури е покренато и натпреварување во кое видно пијаните учесници се качуваат на бината за да симулираат секс со замислени партнери.
Во жирито се наоѓале и експерти, како што е светски познатата актерка во филмовите за возрасни – Лиза Ен, а публиката на крајот го одбрала победникот.Дали некогаш сте слушнале за „воздушен секс“? Верувале или не, ова хоби во Америка доживеа неверојатен успех, а дури е покренато и натп

loading...
Loading...