Ова не сте го знаеле: Што кажуваат хороскопските знаци по сексот

Loading...

Сешто може да дознаете од хороскопот. Дали се пронаоѓате овде?
Овен:  Супер, ајде тоа пак да го повториме.
Бик: Гладен/а сум- подај ми ја пицата.
Близнаци: Дали си го видел/а  ТВ управувачот?
Повеќе на следниот ЛИНКСешто може да дознаете од хороскопот. Дали се пронаоѓате овде?
Овен:

loading...