ОВА НИКАКО НЕ МОЖЕ ДА ЗАВРШИ ДОБРО! Чак Норис е вознемирен! Еве ЗОШТО!

Loading...

Чак Норис е вознемирен, а тоа никако не може да заврши добро…Тој е вознемирен, зошто никој сериозно не ја сфатил неговата загриженост поради белите траги од авионите, за кои тврди дека се хемикалии кои ја запрашуваат Земјата.
Чак верува дека тоа се хемикалии, кои владата и некои служби ги користат за да го контролираат времето и популацијата.
Тој бара повеќе луѓе да му се приклучат и поставува прашања за хемиските траги. Вели дека владата користи различни методи, чија цел е вештачка промена на климата на Земјата, и дека истите се резултат на глобалното затоплување.Тој е вознемирен, зошто никој сериозно не ја сфатил неговата загриженост поради белите траги од авионите, за кои тврди дека се хемикалии кои ја зап

loading...