Ова се последните објави на Сеид Куаши на фејсбук пред нападот

Loading...

Двајцата браќа Шериф и Саид Куаши сеуште се во бегство, иако последните информации кои пристигнуваат преку француските медиуми е дека тие се забележани во северниот дел на Франција.Во меѓувреме кружат најразлични вести за потеклото и животот на двајцата браќа, како и што тие споделувале на социјалните мрежи.

Постариот брат Саид, веќе подолго време бил активен на социјалната мрежа Фејсбук каде споделувал екстремистички фотографии и дури јавно се декларирал како џихадист.

Во меѓувреме кружат најразлични вести за потеклото и животот на двајцата браќа, како и што тие споделувале на социјалните мрежи.

loading...
Loading...