Ова се првите реклами за iPhone 6 и iPhone 6 Plus

Loading...

Оваа недела, Apple на конференцијата во Купертино претстави два нови телефони – iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Воедно беа промовирани првите реклами за моделите, за што беа ангажирани водителот Џими Фалон и Џастин Тимберлејк.Оваа недела, Apple на конференцијата во Купертино претстави два нови телефони – iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Воедно беа промовирани првите реклами за моделите, за што беа ангажирани водителот Џими Фалон и Џастин Тимберлејк.
Фалон и Тимберлејк нема да ги видите во рекламите, бидејќи само го позајмуваат гласот.
Повеќе на: GSM.mkОваа недела, Apple на конференцијата во Купертино претстави два нови телефони – iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Воедно беа промовирани првите реклами за

loading...
Loading...