Ова се жртвите од терористичкиот напад во Париз

Loading...

Четири од жртви на нападот на редакцијата на сатиричниот весник „Чарли Ебдо“ во Париз се карикатуристите на истиот, информира француското обвинителство.Карикатуристите Шара, Кабу, Волинск и Тинју, ги идентификувале преживеаните на местото на несреќата непосредно после нападот.
Напаѓачите извикувале „Алах Акбар“ и „Ќе го одмаздиме пророкот“, пренесуваат странските медиуми.Карикатуристите Шара, Кабу, Волинск и Тинју, ги идентификувале преживеаните на местото на несреќата непосредно после нападот.
Напаѓачите из

loading...
Loading...