Оваа 22-годишна девојка била примерна. НО, сега осамна видео од нејзиниот егзорцизам!

Контроверзното видео на кое се гледа како еден свештеник од Аргентина се обидува да го избрка ѓаволот од 22-годишна девојка, е уште едно од многуте кои се занимаваат со темата за егзорцизам.Девојката, за која е објавено дека се вика Лаура, врескала, стенкала и барала помош додека свештеникот Мануел Акуна (52) вршел егзорцизам.
За време на ритуалот, Лаура ја држеле две жени додека Акуна ја вршел својата работа. Таа врескала, клоцала и ги нарекувала дека се „к*рви“.
Еден од локалните жители изјавил дека Лаура била добра девојка, сѐ додека не станала жртва на „нечесниот“.

„Моравме да извршиме егзорцизам. Таа мораше да се ослободи од ѓаволот“, рекол Акуна.
Девојката, за која е објавено дека се вика Лаура, врескала, стенкала и барала помош додека свештеникот Мануел Акуна (52) вршел егзорцизам.

Пронајдете не на следниве мрежи: