Оваа масажа жените најмногу ја сакаат- А еве во што е „штосот“

Loading...

Дали досега сте слушнале за тантричка масажа?А сега имате прилика да видите и како тоа изгледа..Тантра е источна метода за манипулација со сексуалната енергија, чија цел е просветлување. Со други зборови сексуалната енергија мора да се подигне на повисоко ниво. 
Дали е така, не знаеме, но судејќи по ова видео, патот до просветлувањето е преполн со огразми. 
Погледнете….Тантра е источна метода за манипулација со сексуалната енергија, чија цел е просветлување. Со други зборови сексуалната енергија мора да се подигне

loading...
Loading...