Оваа песна го намалува стресот, но НИКАКО не ја слушајте при возење – скапо ќе ве чини!

Оваа песна е снимена во соработка со терапевти и се смета дека 11 проценти повеќе опушта од другите песни.Песната „Weightless“ од британските „Marconi Union“, трае 8 минути и предизвикува успорување на срцевите отчукувања, го намалува крвниот присикот, го намалува нивото на стреес хормонот кортизол, помага при успивање.
Но,таа никако не се препорачува за слушање при возење. Имено, може да се случи возачот да заспие.
Песната е снимена во соработка со терапевти и се смета дека 11 проценти повеќе опушта од другите песни.Песната „Weightless“ од британските „Marconi Union“, трае 8 минути и предизвикува успорување на срцевите отчукувања, го нам

Пронајдете не на следниве мрежи: