Ознака: Weightless

Видео

Оваа песна го намалува стресот, но НИКАКО не ја слушајте при возење – скапо ќе ве чини!

Оваа песна е снимена во соработка со терапевти и се смета дека 11 проценти повеќе опушта од другите песни.Песната „Weightless“ од британските „Marconi Union“, трае 8 минути и предизвикува успорување […]