ОВАА ПРИКАЗНА РАСПЛАКА МНОГУМИНА: Детенце болно од аутизам оздравело со помош на…

Loading...

Детето Џони Хики е дијагностицирано со аутизам, на кого не му помогнало лечење од доктор, туку верувале или не, едно кученце по име Зена.Линда мајката на Џони откако дознала за повреденото кученце, таа почнала да го следи неговото закрепнување преку Фејсбук.
Таа аплицирала за негово посвојување, и од илјадници апликации, токму ова среќно семејство го добило.
Веднаш откако го донеле кученцето дома, забележале големо подобрување на состојбата на Џони.
Ова е само уште еден доказ колку животните можат да влијаат на луѓето!Линда мајката на Џони откако дознала за повреденото кученце, таа почнала да го следи неговото закрепнување преку Фејсбук.
Таа аплицирала за

loading...
Loading...