Оваа убавица заработува 100.000 и тоа преку…

Девојката од Њујорк Офелија Маркус е во моментов најплатената порно ѕвезда во светот. Таа од својот кревет заработува…..Таа само преку веб камера заработува речиси 100.000 долари.
Позната е во светот под името „Little Red Bunny”. Неодамна го прослави својот 26-ти роденден а веќе на својата сметка има милиони.
Својата популарност ја добила уште во 2013 година кога победила на „Webcam Girl of the Year“. А ваквиот вид порно индустрија забележува драстичен забрзан раст.
Офелија во приватен разговор им ги исполнува сите сексуални желби на клиентите.
-Разговорот може да трае од неколку минути до 19 часа. Најчесто работното време го поминувам на отворен чет на кој истовремно забавувам 2.000 корисници. Работам во просек 12 часа дневно а некогаш и повеќе- вели таа.

 
 

А со оваа работа се занимава 5 години.
-Страствена сум а и така и пристапувам и на работата- додава.
Сепак, вели дека поради својата работа мора да води двоен живот затоа што сите од нејзиното опкружување не знаат со што се занимава. 
Таа само преку веб камера заработува речиси 100.000 долари.
Позната е во светот под името „Little Red Bunny”. Неодамна го просл

Пронајдете не на следниве мрежи: