ОВАА ЖЕНА 15 ГОДИНИ НЕ СИ ГИ МИЕЛА ЗАБИТЕ: Еве на што личи!

Loading...

Многумина не се одлучуваат за одење на стоматолог, како што е тоа и случај со Никол. Во детството имала многу трауматично искуство: Стоматологот по грешка ѝ извадил четири заби.Погрешното лекување на неа остави таков впечаток, што повеќе не сакала да посети стоматолог, дури и кога трпела силни болки. Наместо тоа, земала таблети против болки и тоа не е сѐ – цели 15 години таа не си ги миела забите со четкичка за заби. 
Кога пријателите ја предупредиле на лошиот здив од нејзината уста, одлучила повторно да ја посети стоматолошката ординација.
Стоматологот бил запрепастен од состојбата во нејзината уста: „Забите во долната вилица не можеле да бидат спасени. Биле потполно црни и меки поради циста, гној и воспаление.

По повеќечасовната интервенција, на Никол ѝ е вградена протеза, така да ужасот од нејзината уста во поголема мера бил намален. Сега Никол конечно ќе може да ја покаже својата прекрасна насмевка.
Погледнете ја оваа неверојата трансформација.
Zena nije prala zube 15 godina by coolPickПогрешното лекување на неа остави таков впечаток, што повеќе не сакала да посети стоматолог, дури и кога трпела силни болки. Наместо тоа, земала та

loading...