Овде важи онаа: „Кога ќе ти се ПОГОДИ ПЕСНАТА“

Ова дете, кое дојде да го следи натпреварот заедно со неговото семејство, не можеше да издржи и реши на сите да им покаже како се игра.Тој одлично почна да игра за време на паузата на еден кошаркарски натпревар и најубаво од сѐ е што според кореографијата се гледа дека навистина уживаше во играњето и делуваше дека не му е гајле каде се наоѓа.
Тој стана ѕвезда на вечерта и доби аплауз дури и од кошаркарите!
Погледнете го видеото:Тој одлично почна да игра за време на паузата на еден кошаркарски натпревар и најубаво од сѐ е што според кореографијата се гледа дека навистина уж

Пронајдете не на следниве мрежи: