Овие 6 работи ќе ви донесат многу ПАРИ во новата година!

Loading...

Добар Фенг шуи за добра Нова година подразбира да се подновите со работи и бои кои ќе ви донесат среќа и благосостојба, но и повеќе пари. Фенг шуи работи со кои треба да влезете во новата година за да привлечете богатство како и здравје во деновите и месеците кои следат главно се со црвена боја.
Еве кои 6 елементи треба да ги имате во празниците кои следат:
1.Црвен паричник
Новиот паричник симболизира дека сте подготвени да примате ново богатство при влегувањето во новата година( како и матријално така и духовно), а црвената боја ќе ви помогне да привлечете добри вибрации.
2.Црвена облека
Привлечете ја среќата во новата година така што ќе купите нешто со црвена боја. Можете дури и токму во знакот на црвена боја да ја поминете новогодишната ноќ. Не е важно дали ќе биде тоа пар обетки или пак некое парче облека.
3.Црвени чевли
Чевлите секогаш се поврзани со одење во подобри ситуации, години, времиња…Затоа црвените чевли се симбол дека сте подготвени да одите напред кон подобро утре…

 

4.Златен накит
Дискретен златен накит ќе придонесе за повеќе пари во новата година за вас и вашите најблиски.
5.Нов часовник
Часовникот симболизира дека се движите напред, затоа купувањето на нов часовник ќе донесе позитивна енергија. Дури и најобичниот и најевтиниот часовник ќе има позитивно влијание.
6.Голема торба
Овој детал симболизиа дека очекувате многу нови и добри работи и дека за тоа ви е потребна голема торба па во неа да ги сместите сите благодети во овој свет!
На следниот ЛИНК погледнете што треба да направите за вашата куќа секогаш да биде богата.
Народните верувања за парите може да ги прочитате ТУКА. Фенг шуи работи со кои треба да влезете во новата година за да привлечете богатство како и здравје во деновите и месеците кои следат главно се со ц

loading...
Loading...