ОВИЕ РАБОТИ ги прават мажите после раскинувањето!

Loading...

Секое раскинување е болно, и секој го доживува на свој начин. Еве неколку работи кои ги прават мажите откако ќе прекине долга романса.Мажите не се склони кон покажување на своите емоции, но тоа не значи дека не патат по прекинувањето на врската. Склони се кон барање на „вентил на празнење“, односно да заборават на тешкиот период по окончувањето на љубовната врска. Еве што прави посилниот пол за да ја преболи поранешната љубов.
1. Се претрупува со работа за да ги тргне мислите од поранешната девојка.
2. Кој не се занимавал со спорт, во овој период обавезно се запишува во блиската теретана
3. Ги тргаат сите работи кои ги потсетуваат на неа.
4. Повеќе водат сметка за хигиената во станот.
5. Излегуваат почесто со пријателите и колегите од работа
6. Се трудат што почесто да излегуваат и да флертуваат со девојки
7. Сепак, некои мажи знаат да пуштат и по некоја солза.Мажите не се склони кон покажување на своите емоции, но тоа не значи дека не патат по прекинувањето на врската. Склони се кон барање на „вент

loading...
Loading...