Овие работи можете да ги работите од дома и да заработите ИЛЈАДНИЦИ ЕВРА!

Loading...

Сите оние кои знаат да одржуваат сајтови и да програмираат, познаваат странски јазици и сл. можат да работат и од дома. Со малку повеќе време, работата од дома месечно може да ви донесе  барем 25.000 денари во зависност од врстите на работа.Работите кои се работат од дома ја зголемуваат можноста  и за вработување особено за личностите кои имаат семејни обврски и кои живеат во места од големи градови а канцеларијските трошоци се помали бидејќи не мора да се обезбеди работен простор.
Програмирање , одржување на сајтови
Со работа од дома најмногу можат да заработат програмерите, администраторите, графичките дизајнери и сите оние кои поседуваат вештини од ИТ  струката.  Доколку работат за некоја странска компанија месечната заработка може да достигне и неколку илјади евра.
Администратор на социјални мрежи
Тоа е личност која добро го познава начинот на функционирање на социјалните мрежи, која води фан страна и сл. Хонорарите за водење на кампањата на Фејсбук се движат од 350 до 500 евра по фирма а во оваа работа може да се заработи до 150 евра.
Работи кои можат да се работат од дома
Програмирање
Дизајн
Ажурирање сајтови
Маркетинг
Промоции
Истражување на пазари
Преведување
Новинарска работа
Ликовни и други уметности
Етно занаети
ТУКА дознајте како можете да заработите 5.000 евра за само 3 месеци!
 
Гугл администратор
Тој работи на сите аспекти од гугл маркетинг за некоја фирма- креира рекламни наслови, управува со рекламниот буџет, одредува вистински клучни зборови на основа на кои одредената фирма ќе биде најдобро пласирана на Гугл. Оние кои се напредни во оваа работа можат да заработат и околу 450 евра од една реклама.
Копирајтер
Пишувањето текстови за работа која не ја знаат или немаат кога да ја објават сите сопственици на сајтови. Личноста која пишува текстови за сајт мора да биде , писмена и подготвена да истражи малку за темата за која пишува. Се заработува до 300 евра месечно.

ТУКА прочитајте ги 10-те народни верувања за привлекување пари!
Работа без посебни вештини
Пополнување на бази на клиенти од разни фирми, , составување на рекламни мејлови, следење на конкурентските фирми на рекланите сајтови, пополнување анкети , се работи кои не бараат никакво стручно знаење а за неколку часа можат да ви донесат и околу 200 евра месечно.
Работи поврзани со убавина
Фризер, маникир, педикир, масер, шминкер се само некои од работите во областа на разубавување кои можат да се работат од дома. Оние кои немаат искуство во оваа област можат да завршат еден од брзите курсеви на кои за кратко време ќе ги научат основните вештини во овие работи.
Креативни работи и држење часови
Сликање, пишување, дизајн, новинарство, изработка на накит, сувенири, фотографирање. Ако по природа сте креативни за вас половина од проблемите се решени. Исто така часови по јазик, математика, физика, хемија, преведување или фитнес тренинзи се добар начин за заработка од дома.
ЕВЕ КАКО да ги задржите парите во вашиот дом!
Кај типот на измамници во „Работата од дома“ секогаш се тврди
Дека не е потребно искуство
Дека се можни астрономски заработки
Дека е можно да се заработат големи пари за само неколку часа дневно
Дека е во прашање сигурна и добро платена работа
Дека е потребно да се дадат нешто пари однапред
 
Вашето име ОТКРИВА колку пари ќе имате!Работите кои се работат од дома ја зголемуваат можноста  и за вработување особено за личностите кои имаат семејни обврски и кои живеат во мест

loading...
Loading...