Овие работи СЕКОЈ МАЖ МОРА да знае да ги прави СО ЈАЗИКОТ

Loading...

До моментот кога ќе станеш возрасен маж, треба да научиш основни техники како да ја задоволиш жената со јазикот. Иако мислиш дека си магистер по тоа, дали си сигурен дека навистина умееш да го правиш тоа така што таа ќе размислува на тоа макар во следните 2 дена?Еве што велат секс стручњаците за таа магија која се случува меѓу чаршавите.
Загрејте ги работите
За почеток фокусирај се на цел клиторис, а не само на неговиот врв. За повеќето жени тоа е најсензитивното место на телото и бара дополнително внимание и нежност. Без дивеење – биди трпелив за да ти се исплати.
Околу – наоколу
Понекогаш не е добро да се тргне дирекно на клиторисот, подобро слатко да се „мачите“ љубејќи ги региите околу клиторисот, бидејќи тогаш возбудувањето станува поголемо, па кога ќе се фрлите на вистинската работа, задоволството ќе биде поголемо и загарантирано.
Валкан разговор
Ова е факт – додавање на таквиот разговор во секс рутината води кон подолг, интензивен и почест оргазам за вашата дама. Колку акцијата е добра, понекогаш само слушањето за тоа е доволен иницијатор за жешките ноќи.

Кажете го тоа што имате да го кажете
Ако си возрасен маж не само што треба да кажеш што имаш, туку и да прашаш дали таа има на тебе нешто да ти каже. Не е страшно и да прашате дали тоа го правите како што треба. Изразете задоволство додека го правите тоа, но и прашајте што треба да направите за да биде подобро. Овој разговор важи и кога не сте во кревет. Тоа е тотален ин – таа задоволна, а вие ќе се чувствувате како цар поради тоа.
Голема завршница
Уште еднаш – не тргнавте во бој. За голема добра завршница, пробајте да ја употребите техниката „вшмукување“ на клиторисот, што е одличен начин таа да одлепи. Но. Пробајте тоа да го направите многу нежно, а потоа малку зголемете го ритамот. Кога се ќе се заврши, повеќе никогаш нема да може да ви исфолира за оргазам.Еве што велат секс стручњаците за таа магија која се случува меѓу чаршавите.
Загрејте ги работите
За почеток фокус

loading...
Loading...