Овој човек буквално си игра со животот: Скока од највисоките згради во потполна магла и не гледа ништо!

Непознат  маж скокнал од висина од 200 метри, а притоа земјата не ја ни  видел поради  маглата.Непознат  „бејс џампер“, скокнал од нависоката зграда во  Дубаи, додека под него се простирале густи облаци низ кои морал да мине за да ја здогледа земјата.
Тој на кацигата имал монтирана камера, па скокот  од таа прспектива  изгледа неверојатно.
 Погледнете го  видеото:Непознат  „бејс џампер“, скокнал од нависоката зграда во  Дубаи, додека под него се простирале густи облаци низ кои морал да

Пронајдете не на следниве мрежи: