Овој детаљ од погребот на Љубиша Самарџиќ ќе ве наежи: Дали е ова знак дека актерот вечно ќе живее?

Денес  пријателите и  колегите с е простија од легендарниот  актер Љубиша Самарџиќ. Кога  луѓето  се собрале  во  капелата пред почетокот  на оплото, се случило нешто неверојатно.
Многумина помислиле дека се работи за симболика  и  без текст гледале во она што  се случило  пред нивните очи.
Имено, во  еден момент  галеб во  капелата ги  прелетал собраните во  тишина и  излегол надвор. Сите се тргнале да  помие, без никаква паника.  Многумина биле во чудо, а се слушнале и коментарите:
„Како  цело  време да беше тука“, „Ова е симболика“, „Чуда навистина се случуваат“Кога  луѓето  се собрале  во  капелата пред почетокот  на оплото, се случило нешто неверојатно.
Многумина помислил

Пронајдете не на следниве мрежи: