Овој хороскопски знак важи за НАЈЛИЦЕМЕРЕН!

Loading...

Кој вели дека се дволични? Тоа е само благ израз за припадниците на оваој хороскопски знак кои мислат едно, друго и трето, а потоа прават нешто сосема десето.Астролозите за нив велат дека се површни, бидејќи тие се во можност да се восхитуваат на нешто со часови, а буквално да мислат нешто сосема спротивно.
Станува збор токму за Близнаците.
Тие се обидуваат да бидат манипулатори, а вистината е дека толку многу им се восхитуваат на своите манипулации и лаги што потоа не знаат ниту што сакаат, ниту каде се фокусирани. Многу сакаат, а на крајот ништо не завршуваат.
Ако некој од овој знак од хороскопот ви ветил нешто, сигурно тоа значи дека залудно се надевате, бидејќи тие немаат никакво чувство за одговорност. Но, Близнаците не го прават тоа поради некоја страст, туку им треба да направат нешто за да се случи некаква промена.
Ако можете држете ги подалеку од себе, а ако им кажете дека сакате брак, деца или мирен семеен живот тие самите ќе исчезнат за миг.

loading...
Loading...