Овој пат претераа со Кејт!

Loading...

Кејт, и самата запрепастена од фотошопот кој и е направен!
Кејт Винслет се залага за природен изглед, таа воопшто не пати од комплексот да изгледа како манекенка. И претходно и имаа направено драматичен фото-шоп, каде што изгледала премногу слабо. Но овој пат претераа, сите брчки и се избришани па дури и младежот.

Таа и нејзиниот сопруг Нед Рокрол (34) очекуваат трето дете, кое треба да се роди  до крајот на годината. Кејт во текот на бременоста, не може да не остане без чоколадо и сладолед навечер.
Кејт Винслет се залага за природен изглед, таа

loading...
Loading...