Овој питбул нападна коњ а тоа му беше последната грешка во животот!

Питбул нападна коњ на една улица во Бразил и во тоа беше толку упорен  што еден човек мораше да се обиде да му помогне на коњот. Но коњот побесне и сам се избори со побеснетото животно. Често може да видиме борби за опстанок во дивината, меѓутоа освен дивите животни некогаш и домашните животни се приморани да се напаѓаат едни со други.
На видеото може да се види една несекојдневна пресметка на куче и коњ. Па така питбул нападна коњ на една улица во Бразил и во тоа беше толку упорен  што еден човек мораше да се обиде да му помогне на коњот. Но коњот побесне и сам се избори со побеснетото животно.
На крај коњот сепак се спаси од питбулот, па ја презема борбата и питбулот на крај беше тој што беше беспомошен.
Ова заврши трагично за кучето, што не беше очекувано погледнете!

 
Често може да видиме борби за опстанок во дивината, меѓутоа освен дивите животни некогаш и домашните животни се приморани да се напаѓаат едни со др

Пронајдете не на следниве мрежи: