Овој танц морате да го видите: Иако има 150 кг неверојатно МЕША СО КОЛКОВИТЕ!

Loading...

Иако има преку 150 кг, а можеби и повеќе, таа добро меша со колковите, просто да не ви се верува како игра.Досега многупати сме биле сведоци дека луѓето можат да ги поминат сите граници, а таков случај е и со оваа дебела жена.
Веруваме дека не можете ниту да замислите дека некој со ваква килажа може вака лесно да се движи.
Права тигрица…
Погледнете ја…

 
Iako debeljuca u njenom plesu ima nesto by coolPickДосега многупати сме биле сведоци дека луѓето можат да ги поминат сите граници, а таков случај е и со оваа дебела жена.
Веруваме дека не мо

loading...
Loading...