Овој зачин го забрзува метаболизмот и го топи салото на критичните зони

Loading...

Научниците утврдија дека циметот е дар од Бога кој треба почесто да го употребуваме.Циметот го поттикнува метаболизмот, помага да топиме килограми и да бидеме здрави како дрен. 

Научници од Универзитетот во Мичиген установиле дека циметот има состојки кои помагаат телото да слабее, да се топат маснотиите особено на критичните зони, а се забрзува и метаболизмот за 180 посто.
Користете го циметот почесто, ем е вкусен, ем е здрав.Циметот го поттикнува метаболизмот, помага да топиме килограми и да бидеме здрави како дрен. 

loading...