Паѓа Владата на Рама!

Loading...

Задоцнет потег на Еди Рама со смена на министерот на  МВР, Саимир ТахириБерлин бара повеќе од 12 месеци смена на министерот на  МВР заради неговите врски со нарко мафијата и финансирањето  на партијата од продажба на наркотици. Пред малку оставка поднесоа и Илир Беќај, министер за здравство, Бленди Коси миноистер за социјална работа , Бледи Чучи, за локална самоуправа и национален координатор за антикорупција . Се очекува оставка и од Дитмир Бушати од  МНР, Мими Кодели, министер за Одбрана, Линдита Никола, министер за Образование.Берлин бара повеќе од 12 месеци смена на министерот на  МВР заради неговите врски со нарко мафијата и финансирањето  на партијата од прод

loading...