Последни вести

Меѓународен фудбал

Фото/Видео: Погледнете како ќе изгледа новиот „Бернабе“

Реал Мадрид доби зелено светло за проширување на стадионот, точно за неговото подигнување во висина, изградба на кровот над целиот објект и уредување на нови зелени површини околу стадионот. Властите […]

Вработување

European patent office бараат научници и истражувачи

Доколку имате диплома по физика, инжинерство или природните науки, и доколку имате одлично познавање на еден од трите основи официјални јазици на Office (англиски, француски и германски), но и способноста […]

Вработување

Се бара асистент контролор за благородни соли

Непосредно по успешно одобрената инвестиција во ECT Македонија бараме Асистент Контролор за благородни соли кој ќе се придружи на нашиот тим во производство за контрола за благородни соли. Бараме самомотивирани […]

Вработување

НЛБ Тутунска банка има потреба од практиканти

НЛБ Тутунска банка АД Скопје Ви нуди можност да го запознаете банкарското работење, преку обавување на практична работа во рамки на нејзините организациони единици. Следете го линкот: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/praktikanti/3070  

Вработување

Курир за достава на пратки – Битола

Водечки провајдер на услуги во транспортот и дистрибуцијата низ Македонија објавува ОГЛАС за ангажирање на КУРИР ЗА ДОСТАВА НА ПРАТКИ за реонот на Битола. Следет е го линкот: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/kurir-za-dostava-na-pratki/3072  

Вработување

Real Estate Development Director

Кандидатот треба да ги има следниве преференции: – Завршено најмалку додипломски студии по некој од наредниве области: финансии, инжинерство или конструкција. Мастер дипломата би била предност. – Најмалку 5 години […]

Вработување

Johnson Matthey – Training Specialist

Johnson Matthey бараат специјалист за обука да им се придружат на тимот на нашите автокатализатори во Скопје, Македонија.   Во оваа улога, вие ќе стоите зад HR менаџерот во сите негови […]

Вработување

Johnson Matthey – Administrator (French Speaking)

Johnson Matthey бараат администратор кој говори француски за да се придужи на тимот на логистика на Аутокаталисти во Скопје. Позицијата вклучува комункација меѓу генерални средби со внатрешни департмани и надворешни потрошувачи. […]