Паранормална активност: Дали оваа жена е доказ дека телепортацијата постои?!

Loading...

Нова необјаснива снима доаѓа од Русија, каде што се дојде до необичен случај на телепортација?!Како што може да се забележи на видеото, една жена буквално се појавила од некаде, како да излегла од камион, кој притоа вршел комплициран маневар на магистрала.
Изгледа дека нешто за што луѓето одамна сонувале како можност веќе е можно?
Дали тоа ве радува или ве плаши?Како што може да се забележи на видеото, една жена буквално се појавила од некаде, како да излегла од камион, кој притоа вршел комплициран маневар

loading...