Парфимиран долен веш за мажи

Loading...

Француската фирма Слип франс на пазарот пуштила во продажба долен веш за машки, заблагодарувајќи се на инвеститорите кои се воодушевени од овој оригинален производ, во кој вложиле 19.000 евра.
„Сакате да го промените светот, да го промените животот, почнете така што ќе го промените вашиот долен веш“ – изјавил газдата на Слип Франс Гиј Жибол, стар 27 години.
Парфемот се наоѓа во микро- капсула и се шири при секој покрет, а трае до 30 перења. Се работи за не така јак мирис, базиран на арома на крушка. Досега се продале 20.000 парчиња миризлив веш во бела и црна боја.Француската фирма Слип франс на пазарот пуштила во продажба долен веш за машки, заблагодарувајќи се на инвеститорите к

loading...
Loading...