Парите тотално го промениле: Верувале или не ова е реакцијата на неговата девојка после се…

Во вториот дел од краткиот филм „Млад и глуп“, екипата која работела на него сакала да покаже дека постојат и вистински девојки и дека не се сите спонзоруши. Од друга страна, филмот го покажува и однесувањето на мажите во врската, и тоа ккао парите можат да го променат човекот и како се однесува тој кога ќе добие власт и моќ.Пораката на екипата која работела на филмот е сите да останат онакви какви што се, да ги ценат вистинските работи, бидејќи парите навистина се минливи.
Авторот на филмот и главниот глумец е Денис Хујиќ, режијата е од Беџамин Шехиќ, монтажата е направена од Фелина Висуалс, додека  улоги во овој дел  добиле Кенан Рашилиќ, Елма Врето , Тиа Атагиќ, Армин Хаџиќ, Маџид Хујиќ, Ирхад Клачар. 
Погледнете…Пораката на екипата која работела на филмот е сите да останат онакви какви што се, да ги ценат вистинските работи, бидејќи парите навистина

Пронајдете не на следниве мрежи: