Пародија: Уште две пакет понуди од СДСМ!

Loading...

„Република“ пренесува интересни пародии на телефонските разговори на кандидатот за претседател на СДСМ Стево!Најавата на Стево дека ќе „прави кафе“ стана апсолутен хит.
Притоа, пародијата на телефонските разговори на Стево со рекордна брзина се раширија на социјаните мрежи!
Задолжително погледнете ја оваа пародија!

 
Најавата на Стево дека ќе „прави кафе“ стана апсолутен хит.
Притоа, пародијата на телефонските разговори на Стево со рекордна б

loading...
Loading...